Creus que SAP® Business One és massa car?

Creus que SAP® Business One és difícil d’implementar?

Creus que SAP® Business One és molt complicat?

Què és SAP® Business One  

 
 

SAP® Business One s’ha dissenyat específicament per a petites i mitjanes empreses. I és l’ERP de referència per a les PIMES a nivell mundial.
 

SAP® Business One  és una solució de gestió empresarial (ERP) única i assequible, que proporciona una visió completa i integra, del negoci, i agrupa totes les funcions per gestionar una empresa, incloent les àrees de finances, vendes, operacions i relacions amb els clients.
 

SAP® Businesss One ofereix una visió única del negoci. Optimitza els processos i ofereix informació del negoci de forma clara i entenedora per actuar de forma segura en la presa de decisions.

 

 

 

 • ERP robust i capaç de suportar els canvis en les empreses mantenint processos, dades històriques i la integració entre els diferents components de SAP® Business One.
 • Flexible, modular i escalable. SAP® Business One té una configuració flexible i escalable on l’ERP i els seus components s’adapten al creixement de cada negoci.
 • Garantia d’èxit. Amb més de 60.000 clients a tot el mon, en més de 150 països.
 • Dissenyat per a PIMES. Pensant en una solució ERP assequible, ràpida d’instal·lar, fàcil d’utilitzar i de mantenir.
 • Preu assequible. Pensat perquè les PIMES disposin d’un ERP integral que cobreixi els principals processos de negoci a un cost de propietat raonable i baix cost de manteniment.
 • Implementació ràpida y senzilla que permet estar en funcionament en poques setmanes.
 • Treball en local o al núvol y possibilitat d’accedir a SAP® Business One en qualsevol moment i des de qualsevol lloc o dispositiu mòbil.
 • Fàcil i intuïtiu. Amb un disseny atractiu que fa que les gestions administratives i processos operatius del negoci siguin fàcils de realitzar.
 • En plataformes de servidor SAP® HANA o Microsoft SQL. SAP® Business One funciona a la plataforma que s’adapta millor a cada negoci.

 


En què et pot ajudar SAP® Business One  

 

 

 • Control de totes les àrees de l’empresa  i una gestió més eficient de cada un dels departament: comptabilitat, finances, logística, magatzem, facturació, vendes, compres, atenció al client,....
 • Integració i estandardització dels processos de negoci que permetrà assentar les bases per al futur creixement empresarial.
 • Eliminar duplicitat de gestions, reduint errors, càrregues de treball innecessàries i guanyant amb fiabilitat de les dades i amb rendibilitat.
 • Adaptabilitat. SAP® Business One és una solució totalment personalitzada que s’adapta a la situació real de cada empresa present i futura.
 • Informació en temps real per ajudar en la presa de decisions. La integració de tota la informació de l’empresa en un únic sistema SAP® Business One elimina duplicitat de dades i errors i facilita l’accés a la informació de forma més ràpida i fiable.
 • Alertes empresarials proactives per controlar processos i situacions concretes que requereixen un seguiment exhaustiu.
 • Planificació eficient dels pressupostos i recursos disponibles a l’empresa per garantir-ne una gestió eficaç.
 • Reducció de temps de tancaments comptables amb la incorporació de funcionalitats com comptabilitat o facturació electrònica, pressupostos, actius fixes o fluxe de caixa,...
 • Gestió de les vendes d’una manera més eficaç. SAP® Business One ajuda en tot el cicle, des de la comanda fins al pagament, incloent rebuts, factures, devolucions i pagaments.
 • Millora la relació amb els clients. L’eina de CRM de SAP® Business One permet gestionar de forma eficaç obtenint una visió completa dels clienta actuals i potencials, per aconseguí una majora comprensió dels mateixos i satisfer les seves necessitats.
 • Solucions sectorials que amplien les funcionalitats estàndards de SAP® Business One millorant-ne el rendiment per a cada sector.

 

 
 

 

 

 Implantació de la solució SAP® Business One Cloud mitjançant una tarifa de llicència mensual, fàcilment escalable si la vostra empresa creix.


Les aplicacions SAP® Business One Mobile permeten gestionar la seva empresa allà on estigui i aportar mobilitat a l’equip de vendes.


SAP® Business One
a l’oficina, amb la implementació de diverses solucions adaptades a calda client.

 


Funcionalitats de SAP® Business One

 

 

Funcionalitats de l’ERP SAP® Business One per potenciar i fer créixer el teu negoci.

 


Sectorials de SAP® Business One

 

 

Solucions sectorials que s’adapten a cada negoci.

 


Distribució

Consum

Serveis professionals

Retail

Manufacturera Discreta

Manufacturera per Processos


SAP® Business One Core Digital

 

 

Internet de les coses aplicat a les empreses.

Els negocis digitals es basen en una nova infraestructura informàtica nova on els facilitadors són:

I són accelerats per Internet of Things, avanços en innovacions com Machine Learning i Blockchain.
Aquestes tecnologies ofereixen a les empreses la possibilitat de canviar models de negoci i crear nous productes i serveis en l'economia digital.

 

 • Analytics
  SAP Analytics Cloud és una nova concepció del treball. Permet descobrir, analitzar, planificar, predir i col·laborar totes les tasques d’una empresa.
   
 • Tecnologia Cloud
  SAP Business One Cloud és una solució flexible basada en núvol, que permet a les empreses beneficiar-se del programari ERP mentre minimitza la inversió en TI.
   
 • Manchine Learning
  Aplicacions comercials basades en el Machine Learning, és a dir d'aprenentatge automàtic basades en aquestes tecnologies, que permeten aportar millores en la productivitat i rendibilitat de les empreses.
 • Big Data
  És una oportunitat desenvolupar l’anàlisi predictiu a partir de la gestió de múltiple informació provinent de dades empresarials, fluxos de treball del personal i de la maquinària,... que permet impulsar el creixement i obtenir beneficis a través de la innovació.
   
 • Internet Of Things
  Internet of Things (Internet de les coses) és una xarxa d'objectes físics (vehicles, màquines, electrodomèstics, etc.) que utilitzen sensors i API per connectar i intercanviar dades a través d'Internet.
   
 • Tecnologia Mòbil
  Per gestionar eficaçment les activitats comercials des de  qualsevol lloc i en qualsevol moment. I gestionar i complir el servei des de qualsevol lloc, amb escàner integrat, mapa, signatura personalitzada i molt més.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies