Solucions sectorials SAP Business One, pensades especialment per a la gestió del seu negoci d'acord a les necessitats específiques de cada empresa.

 

Consum

Per adaptar cada aspecte de les operacions a les necessitats dels consumidors moderns: amb el programari SAP Business One per a la indústria de productes de consum. Anticipar, planificar i gestionar la demanda, i lliurar els productes de consum als clients.

 

 

 

 

 

 

Distribució

Complir les expectatives de clients i proveïdors amb SAP Business One per a la distribució amb majorista, i millorar tot, des de la planificació de la demanda fins a l'inventari i la gestió de la cadena de subministrament, executar processos flexibles i ben integrats per assolir l'excel·lència operativa.

 

 

 

 

 

 

Serveis Professionals

Permet oferir serveis de qualitat i consistents als seus clients amb un programari SAP Business One per a serveis professionals i empreses de consultoria. Permet també establir un procés repetible per a la prestació del servei i millorar la planificació de recursos, la gestió de projectes, la facturació i molt més.

 

 

 

 

 

 

Retail

Oferir als consumidors els productes, la informació i les experiències de compra personalitzades que desitgen, a través de qualsevol canal amb SAP Business One per a la venda al detall. Permet també utilitzar la informació de client en temps real i informació sobre comandes, interactuar amb els compradors, optimitzar processos, des de la comercialització fins al subministrament.

 

 

 

 

 

 

Manufacturera Discreta

Pendent

 

 

 

 

 

 

Manufacturera per processos

Pendent

 

 

 

 

 

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies