Consulting Solutions és una consultora líder en la implementació de solucions de gestió empresarial SAP® Business One que compta amb una àmplia i consolidada experiència de més de 30 anys en la implementació de solucions tecnològiques a petites i mitjanes empreses, i avalada per un equip de més de 25 professionals experts en l’àmbit tecnològic i empresarial, dedicats a la implementació de solucions de gestió de negoci.

Consulting Solutions es caracteritza per oferir una servei integral, que va des del desenvolupament d’estratègies, disseny de la solució que més s’adapta a les necessitats de cada client, configuració, implementació de SAP® Business One, i el suport posterior a la posada amb producció. 

Consulting Solutions té una missió clara d’ajudar als clients. Creiem que quan una empresa opta per implementar SAP® Business One, té per davant una gran oportunitat per optimitzar i/o implantar nous processos de negoci, els quals el permetran disposar, en tot moment, d’informació a temps real i fiable que l'ajudarian en la presa decisions estratègiques per al seu negoci.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies