L'èxit de la implementació de solucions de negoci és que estigui en la
metodologia de treball

 

 

 

Centrar els esforços a definir els punts de partida i objectius del projecte és clau per a l'èxit en la implementació de solucions de negoci com SAP ® Business One. 

Per a això Consulting Solutions treballada seguint una metodologia de treball desenvolupada per fases, que permeti analitzar la situació i fer un diagnòstic del punt de partida per a, posteriorment implementar la solució òptima que millor s'adequa a cada empresa.
 

 

 

  Diagnòstic

Requeriments tècnics i abast del projecte.

Etapa inicial del projecte, centrada en comprendre com opera el negoci a través d'entrevistes amb personal tècnic i directors. Aquesta fase permet conèixer els principals processos de negoci i validar si la proposta de solució s'adapta per assolir els requeriments d'informació necessaris, per a així, presentar una proposta que visualitzi les funcionalitats que formaran la solució integral. En aquesta fase, es genera una proposta de solució detallant l'abast del projecte i una estimació dels costos.

 Anàlisi

La clau està en definir "el què, el com i el quan".

Definir "el què, el com i el quan" permetrà a cada empresa conèixer de forma detallada com es sejecutará el procés d'implementació del projecte SAP ® Business One. Aquesta fase servirà per documentar i acotar de forma detallada el procés que constituirà la implementació de SAP ® Business One, incloent el temps, cost, esforç i tasques que s'hauran d'executar per implementar-la.

 

 Construcció

Solució creada en base a un disseny previ elaborat.

Es desenvolupen adaptacions, migracions de dades i es prova el projecte per assegurar que tot sigui operatiu d'acord al plantejament proposat. L'objectiu principal és dur a terme la configuració de les aplicacions que es vagin a utilitzar, desenvolupar i provar qualsevol adaptació i / o interfase amb algun altre sistema que es necessiti. A continuació es fa una migració dels catàlegs i les dades que seran la base amb la qual el nou sistema treballarà.

 Implementació

Iniciar l'operació de la nova solució.

Fase centrada en implementar la solució de forma que s'executi i treballi de forma online amb la informació que els usuaris processen dia a dia. Per a això, l'equip de consultors de Inforber Consulting realitza formacions al personal usuari de la solució per conèixer el seu funcionament.

 

 Operació

Treball estable garantint la seva implementació.

Amb el suport tècnic que sigui necessari per a la seva implementació completa, familiaritzar-se amb la solució i les seves funcionalitats. La confiança dels usuaris en la solució és la clau per a la consolidació de SAP ® Business One en una empresa, i una correcta implementació garanteix la seva l'èxit del nou sistema.

 Suport continuat

Garantint l'eficàcia i funcionalitat dels processos.

Compromís amb el client a través del servei de suport, millores i actualitzacions continuat, per tal de garantir la màxima eficàcia i funcionalitat en tots els processos de treball de les solucions SAP® Business One implementada en cada negoci.. El servei continuat d'optimització de solucions proporciona: Suport telefònic, remot i in situ orientat a l'aplicació; Consultoria en tecnologies de la informació; Actualització de funcionalitats existents i noves.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies