Distribució i control transparent d'inventari

SAP® Business One proporciona informació precisa sobre enviaments entrants i sortints, inventari i ítem ubicació. Permet valorar l'inventari utilitzant els costos estàndard, mitjana mòbil, FIFO i altres mètodes,... executar en temps real actualitzacions d'inventari i control de disponibilitat i gestió preus estàndard i especials,...

També permet planificar les necessitats de material (MRP) amb un sistema de planificació simple però potent, que ajuda els responsables de compres i planificació de la producció a programar i gestionar articles per a cada cas d'acord amb una gran varietat de criteris. A més permet controlar els nivells d'estoc, la gestió d'articles, les llistes de preus, els acords de preus especials, les transferències entre magatzems i les transaccions d'estoc.

Gestió de magatzems i inventari.
Gestioni el seu inventari mitjançant diferents models de càlcul de costos, mantingui les dades mestres dels articles, i utilitzi diferents unitats de mesura i de determinació de preus.

Gestió d'ubicacions.
Gestioni el seu estoc en diferents magatzems dividint-los en diferents subzones; estableixi normes d'assignació, optimitzi el moviment d'estoc i redueixi la durada del picking.

Control d'entrada i sortida de mercaderies.
Registre l'entrada i sortida de mercaderies; realitzi un seguiment de les ubicacions i les transferències de l'estoc; permeti la consignació, el lliurament directe i un altre tipus de comandes; i realitzi inventaris estàndard i cíclics.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies