Visualitzi el seu negoci amb més claredat gràcies a la intel·ligència empresarial

SAP® Business One proporciona informes analítics i generació d’informes molt potents. Incorpora una versió complementària i totalment integrada de SAP Crystal Reports® per a SAP® Business One, que permet recollir dades de diverses fonts i generar dades informes precisos  i actualitzats basats en dades de tota la companyia. La solució SAP Crystal Reports®, integrada a Microsoft Office, li permet triar entre una varietat de formats d'informes i d'accessos de control a la informació mostrada.

Gràcies a les anàlisis opcionals basats en la plataforma de SAP® HANA, SAP® Business One aprofita una tecnologia In-Memory computing per a generar informes i anàlisi. Obtindrà accés en temps real a informes i quadres de comandament predefinits, així com a eines de productivitat per donar suport a la presa de decisions. Podrà ajustar els seus formularis i consultes per satisfer requisits específics sense necessitat d'una formació tècnica. Així mateix, pot configurar els valors per tal de definir els tipus de canvi, establir paràmetres d'autorització i crear funcions d'importació i exportació de dades, correus electrònics i correu interns.

Creació i personalització d'informes.
Entreu a les seves dades des de diferents fonts, creu informes nous i personalitzi altres ja existents mitjançant diferents dissenys i amb una despesa informàtic mínim.

Anàlisi interactiu.
Utilitzeu les funcionalitats de MS Excel per generar informes i tenir una vista del seu negoci des d'angles nous.

Eines intuïtives.
Opcions d'arrossegar i vincular, desglossaments, assistència per a recerques i alertes basades en fluxos de treball.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies