Control total de les seves finances

SAP® Business One proporciona un conjunt complet d'eines per optimitzar i millorar la gestió financera del negoci. Automatitza tasques de comptabilitat quotidianes com ara mantenir registres dels llibres majors i diaris, realitzar el càlcul d'impostos i permetre les transaccions multidivisa.

Permet dur a terme tot tipus d'activitats bancàries, inclòs el processament de pagaments i extractes bancaris, així com la conciliació de comptes. També permet gestionar el flux de caixa, realitzar un seguiment dels pressupostos i comparar les dades reals amb les planificades per comprovar l'estat del seu negoci en qualsevol moment.

En integrar en temps real les  operacions financeres amb altres processos empresarials, com les compres i les vendes, podrà agilitzar les transaccions i millorar la visibilitat del flux de caixa.

Comptabilitat.
Gestioni automàticament tots els processos comptables, com les entrades al diari i la comptabilitat de proveïdors i deutors.

Controlling.
Gestioni amb més precisió el seu flux de caixa, faci un seguiment dels actius fixos, controli els pressupostos i supervisi els costos dels projectes.

Simplificació.
Gestioni els seus actius fixos; la funció virtual d'actius fixos li permet evitar la introducció manual de dades repetitius.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies