Optimització de compres i vendes per augmentar els marges

Totes les petites empreses necessiten un mètode sistemàtic de gestió dels seus processos d'aprovisionament, des de la sol·licitud d'ofertes de proveïdor fins a la creació de sol·licituds de comanda i el pagament a proveïdors. SAP® Business One li ajuda a gestionar tot el cicle, des de la comanda fins al pagament, inclosos els rebuts, les factures, les devolucions i els pagaments. Les eines integrades de generació d'informes li permeten comparar fàcilment proveïdors i preus per negociar millors acords i identificar oportunitats per estalviar costos.

Aprovisionament.
Creu sol·licituds de comanda, comandes de compra i entrades de mercaderies; vinculi els documents de compra i visualitzi els registres dels documents amb fins d'auditoria; i gestioni les devolucions, les despeses suplementàries i les diferents divises.

Gestió de dades mestres.
Gestioni dades detallades en una interfície intuïtiva, visualitzi el saldo dels comptes i les anàlisis de compra i realitzi un manteniment de la informació detallada d'adquisició d'articles, juntament amb una llista de preus i informació fiscal.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies