Capaciti al seu equip perquè prengui decisions intel·ligents més ràpid

SAP Business One permet als empleats prendre decisions intel·ligents i segures, de forma mes ràpida i amb tota la informació a l’abast. A mes les alertes basades en el flux de treball generen respostes automàtiques quan es produeixen esdeveniments comercials importants. Tenir una visibilitat clara de com està anant l’empresa proporciona una major confiança per la presa de decisions estratègiques.

Juntament amb els informes de SAP Crystal Reports® integrats per SAP Business One, es poden crear taulers i informes que proporcionin informació sobre totes les àrees de negoci. La funcionalitat de desbordament intuïtiva i interactiva ajuda a obtenir respostes a les preguntes més urgents. Els empleats poden atendre les necessitats dels clients de manera més ràpida, i els administradors poden fer un seguiment exhaustiu dels ingressos, els costos i el flux d'efectiu per avaluar el rendiment i prendre mesures correctives ràpides.

Per obtenir accés a la informació encara més ràpid, la versió de SAP HANA per a SAP Business One proporciona potents anàlisis en temps real, fet que facilita als usuaris la recerca de SAP Business One per obtenir la informació que necessita i crear informes estàndard o ad hoc en un moment.

Gràcies a la solució integrada SAP Crystal Reports per a Business One, podrà crear informes i quadres de comandament que proporcionin informació de totes les àrees empresarials.

Una funcionalitat intuïtiva, interactiva i desglossada l'ajudarà a respondre a les qüestions més urgents. Els empleats podran abordar les necessitats del client més ràpidament i els gerents podran realitzar un seguiment precís dels ingressos, els costos i el flux d'efectiu per tal d'avaluar el rendiment i aplicar les mesures correctives necessàries.

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies