Descobreix les funcionalitats que t'ofereix SAP® Business One

SAP Business One. Completa, versàtil i amb una interfície fàcil d'usar; serveix com a aplicació de planificació de recursos empresarials (ERP) per a les empreses.

Una única visió del negoci per ajudar a mantenir-ne el control.

L'aplicació SAP® Business One ofereix una forma assequible per gestionar els negocis, des de comptabilitat i finançament, compres, inventari, vendes i relacions amb els clients, i gestió de projectes, operacions i recursos humans. SAP® Business One està dissenyada per a petites i mitjanes empreses, per créixer amb elles.

Una solució flexible, modulable i poderosa, però a la vegada molt senzilla i fàcil d’utilitzar.
 

Gestió financera

SAP Business One proporciona un conjunt complet d'eines per optimitzar i millorar la gestió financera del negoci. Automatitza tasques de comptabilitat quotidianes com ara mantenir registres de llibres i diaris, donar suport als càlculs fiscals i habilitar transaccions multidivisa, realitzar activitats bancàries, gestionar el flux d'efectiu, fer un seguiment dels pressupostos,...i tot a temps real.

Més informació

Gestió de Vendes i Clients

Gestionar de manera eficient les relacions amb els clients és un element clau a l’empresa. SAP Business One proporciona les eines per ajudar de forma eficient gestionar tot el procés de vendes i el cicle de vida del client des del contacte inicial, venda final, servei i assistència postvenda.  Una funcionalitat que integrada que proporciona una visió completa que permet comprendre millor el client.

Més informació

Planificació de la producció

SAP Business One proporciona informació precisa sobre enviaments entrants i sortints, inventari i ítem ubicació. Permet valorar l'inventari utilitzant els costos estàndard, mitjana mòbil, FIFO i altres mètodes,... executar en temps real actualitzacions d'inventari i control de disponibilitat i gestió preus estàndard i especials,...

Més informació

Producció avançada (Mòdul addicional)

Compostos per mòduls avançats amb funcionalitats de gestió empresarial específiques que s'estenen, complementen i milloren les del programa de gestió SAP Business One.

Més informació

Control de compres i inventari

SAP Business One ajuda a gestionar el cicle complet d'ordre a pagament, inclosos els rebuts, les factures, les devolucions i els pagaments. Les eines d'informes integrats permeten comparar fàcilment els proveïdors i els preus per negociar millors ofertes i identificar oportunitats de estalvi de costos.

Més informació

Intel·ligència empresarial

SAP Business One proporciona informes analítics i generació d’informes molt potents, incorporant una versió gratuïta i totalment integrada de SAP Crystal Reports® per a SAP Business One, que permet recollir dades de diverses fonts i generar dades informes precisos basats en dades de tota la companyia. Integrat amb Microsoft Office, SAP Crystal Reports permet generar una gran varietat de formats d'informes i control d'accés informació mostrada.

Més informació

Anàlisi i generació d'informes

SAP Business One permet als empleats prendre decisions intel·ligents i segures, de forma mes ràpida i amb tota la informació a l’abast. A mes les alertes basades en el flux de treball generen respostes automàtiques quan es produeixen esdeveniments comercials importants. Tenir una visibilitat clara de com està anant l’empresa proporciona una major confiança per la presa de decisions estratègiques.

Més informació

T'ajudem

Contacta amb nosaltres i t'assessorem

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En fer click en el botó "Acceptar", acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies